jueves, 3 de mayo de 2012

CÈL·LULES BLANQUES// CÉLULAS BLANCAS

Totes les persones tenim el dret a considerar-nos cossos sensibles; a percebre i viure el món que ens envolta amb tots els nostres sentits; a participar de l'acte de creació que significa viure en col·lectivitat i a  ser, no només receptacles d'allò que anomenem LO ARTÍSTIC, sinó veritables agents.

Totes les persones som capaces de sentir la música que generen les nostres cituats (encara que no en sapiguem escriure la partitura), però massa vegades estem tan absorbits per la mateixa dinàmica de la velocitat que no ens donem l'espai per escoltar-la, per percebre i gaudir d'aquesta música, d'aquest mapa de sons que ens envolta en la nostra quotidianitat.

SENSITIVE BODES vol no només ficar l'atenció en aquest mapa sonor, sinó també atorgar-nos el plaer de ballar-lo i de gaudir-lo com en les danses dionisíaques de la festa arcaica.
Estar receptiu al mapa sonor de les ciutats implica estar viu, estar despert, no ser només un ésser programat sense sensibilitat a allò que ens envolta.

Sabem percebre, sentir el fluxe de la nostra sang? 
Sabem que som com els glòbuls blancs de la sang de la nostra ciutat?
Ens volem atorgar aquest do de convertir-nos en cel·lules d'un organisme urbà viu i dinamic?

TODAS LAS PERSONAS tenemos derecho a considerarnos cuerpos sensibles; a percibir y vivir el mundo que nos rodea con todos nuestros sentidos; a participar del acto de creación que significa vivir en colectividad y a ser, no sólo receptáculos de aquello que llamamos LO ARTÍSTICO, sino verdaderos agentes.

Todas las personas somos capaces de sentir la música que generan nuestras ciudades (aunque no sepamos escribir su partitura), pero demasiadas veces estamos tan absorbidos por la misma dinámica de la velocidad que no nos damos el espacio para escucharla, para percibir y gozar esta música, este mapa de sonidos que nos envuelve en nuestra cotidianidad. 

SENSITIVE BODIES quiere, no solo poner atención en este mapa sonoro, sino también otorgarnos el placer de bailarlo y de gozarlo como en las danzas dionisíacas de la fiesta arcaica.
Estar receptivo al mapa sonoro de las ciudades implica estar vivo, estar despierto, no ser solo un ser programado sin sensibilidad a aquello que nos rodea.

Sabemos percibir, sentir el flujo de nuestra sangre?
Sabemos que somo como los glóbulos blancos de la sangre de nuestra ciudad?
Queremos otorgarnos este don de convertirnos en células de un organismo urbano, vivo y dinámico?

No hay comentarios:

Publicar un comentario